Nu ai cont? Înregistrează-te.
Am uitat parola

Aţi accesat un link extern portalului Complete Life. Acesta este oferit exclusiv pentru informarea dumneavoastră. Sanofi nu poate fi făcută responsabilă pentru conţinutul siteului.

Sunteţi de acord să îl deschideţi?

Instrumente Online

Iti oferim 3 instrumente pe care le poti folosi pentru a tine diabetul sub control. Vezi care este IMC-ul tau, calculeaza carbohidratii si tine evidenta glicemiei.

Dictionar
Sindrom:
grup de semne şi simptome ce indică o afecţiune specifică
Citeste mai mult

Calculator IMC

IMC sau Indice de Masă Corporală este un număr ce se calculează pe baza unui algoritm complex, luând în considerare greutatea și înălțimea. Rezultatul reflectă o stare generală a corpului și informații de bază în legătură cu necesitatea unei diete sau schimbări nutriționale. Citește mai mult »

Calculator carbohidrati

O dietă sănătoasă este mai importantă decât orice, în special pentru oamenii cu diabet, iar consumarea cantității potrivite de carbohidrați este esențială. Calculatorul de carbohidrați Complete Life te ajută să înveți care este cantitatea de carbohidrați conținută de fiecare dintre alimentele de mai jos, așa încât poți alege cu ușurință ce să mănânci în fiecare zi. Citește mai mult »