Nu ai cont? Înregistrează-te.
Am uitat parola

Aţi accesat un link extern portalului Complete Life. Acesta este oferit exclusiv pentru informarea dumneavoastră. Sanofi nu poate fi făcută responsabilă pentru conţinutul siteului.

Sunteţi de acord să îl deschideţi?

Centru de Resurse

Complete Life a rugat specialiști profesioniști, de încredere să ofere sfaturi și informații detaliate despre cele mai importante aspecte ale diabetului. Asteptam comentariile si intrebarile voastre!

Dicționar
HDL-colesterol:
prescurtarea de la High Density Lipoprotein – cholesterol (colesterol legat de lipoproteine cu densitate mare). Este numit și „colesterolul bun”. Cantități...
Citește mai mult

Diabetologul tău

Adaptarea Dozelor de Insulina

Medicul diabetolog ti-a explicat cum sa iti ajustezi doza de insulina. Pentru mai multe informatii vezi materialele de mai jos.
Citeste mai mult

Informaţii medicale generale

Informatii medicale oferite de catre doctori, pentru tine. Pentru sfaturi personalizate adreseaza-te medicului tau.

Ce este diabetul zaharat?

Diabetul zaharat este o afecţiune cronică ce se caracterizează printr-un nivel crescut al glucozei în sânge (hiperglicemie). Este cea mai frecventă boală endocrină fiind însoţită de tulburări ale întregului metabolism.
Citeste mai mult

Antrenorul tău personal

Articole despre educatie fizica, nutritie, stil de viata sanatos. Pentru un program zilnic personalizat adreseaza-te medicului tau.

Alegem sau nu alimentele pe care le consumăm?

Succesul terapeutic şi controlul diabetului zaharat depind de o multitudine de factori. Mulţi dintre aceşti factori pot fi influenţaţi şi controlaţi de către pacienţii înşişi, inclusiv cantitatea şi calitatea alimentelor pe care le consumă, orarul de masă, atenţia cu care îşi monitorizează glicemia, nivelul de activitate fizică, precum şi administrarea regulată a terapiei medicamentoase în doza corectă, conform schemei terapeutice. Chiar şi micile schimbări pot afecta echilibrul obţinut şi influenţa controlul glicemiei.
Citeste mai mult