Nu ai cont? Înregistrează-te.
Am uitat parola

Aţi accesat un link extern portalului Complete Life. Acesta este oferit exclusiv pentru informarea dumneavoastră. Sanofi nu poate fi făcută responsabilă pentru conţinutul siteului.

Sunteţi de acord să îl deschideţi?

E ușor să mănânci echilibrat. Alege corect!

Ziua Mondială a Diabetului este sărbătorită anual pe 14 noiembrie. Anul acesta, Federaţia Internaţională de Diabet atrage atenţia asupra importanţei unei alimentaţii sănătoase atât pentru prevenirea diabetului zaharat de tip 2, cât şi pentru o gestionare mai bună a acestei afecţiuni de către persoanele cu diabet.

Pentru a face alegerile corecte în alimentație, informarea joacă un rol esențial. Te invităm așadar să afli mai multe detalii despre principiile unei diete echilibrate. Începe chiar de azi să faci primul pas către o schimbare în mai bine.

Dicționar
Insulină:
hormon produs de pancreas pentru a controla nivelul glicemiei (a glucozei din sânge)
Citește mai mult

Piramida Alimentară

Piramida alimentară ilustrează standardele nutriţionale, cantităţile şi tipurile de alimente ce ar trebui consumate zilnic pentru a ne menţine starea de sănătate.Citește mai mult

Meniuri sănătoase

O echipă de medici nutriţionişti ţi-a pregătit o varietate de meniuri sănătoase. Încearcă-le pe toate şi alege-ţi preferatulCitește mai mult